
نقش عسل در تغذیه کودکان | با خواص عسل برای کودکان خود آشنا شوید
ارزش تغذیه ای عسل بسیار زیاد است و نمی توان از نقش عسل در تغذیه کودکان چشم پوشی کرد.
عسل را میتوان عضو ثابت سفره صبحانه هر ایرانی بهشمار آورد. این خوراکی محبوب و لذیذ را میتوان در دیگر وعدههای غذایی نیز مصرف کرد. همچنین عسل برای خواص دارویی و درمانی بسیار زیاد آن نیز استفاده میشود. عسل سرشار از مواد مغذی گوناگون و انواع ویتامینها است. اهمیت انتخاب یک عسل با کیفیت که مواد مغذی در آن حفظ شده باشند بسیار بالا است. عسلها انواع مختلفی دارند که با نامهای تجاری مختلفی نیز عرضه میشوند. احتمالا بارها اسم عسل طبیعی را شنیده باشید اما باید به شما بگوییم که عسل طبیعی همان عسل خام نیست. در این مطلب از سایت طبیعت به بررسی تفاوت عسل طبیعی و عسل خام میپردازیم.
فرایند تولید عسل یکی از شناختهشدهترین فرایندهای تولید یک ماده غذایی در جهان است. با توجه به جذابیت نحوه تولید عسل و آموزش این فرایند به کودکان در سنین پایین تقریبا بیشتر افراد از نحوه تولید عسل مطلعاند. اما به طور کلی زنبورهای عسل اقدام به جمعآوری شهد گلهای مختلف و انتقال آنها به کندو کرده و سپس بقیه زنبورها با اضافه کردن ترشحات بدن خود به این شهدها، عسل تولید میکنند
عسل هم مانند تمامی مواد غذایی دارای انواع مختلف است و با توجه به گستردگی انواع عسل پیشنهاد میشود قبل از خرید به بررسی تمامی مشخصات این ماده غذایی لذیذ بپردازید. اسم عسل عموما با توجه به نحوه تولید، زمان تولید، منطقه تولید، رنگ عسل و منبع شهد گل دستهبندی میشود. در فروشگاه فروش محصولات ارگانیک طبیعت شما میتوانید اقدام به خرید بسیاری از محصولات ارگانیک و طبیعی مورد نیاز خود نمایید. در ادامه چند نوع عسل را به شما معرفی میکنیم:
احتمالا شما هم بعد از شنیدن این که عسل طبیعی با عسل خام متفاوت است تعجب کردهاید. عسل پس از تولید در کندوها توسط زنبورداران استخراج شده و بهدست مصرفکننده میرسد. در این بین زنبورداران برای بهبود کیفیت و طعم عسل اقدام به حرارتدادن و فرآوری عسل کرده تا از ظاهر بهتری برخوردار باشد. در این پروسه عسلی که ما آن را به اسم عسل طبیعی میشناسیم تولید میشود. برخی کارشناسان اعتقاد دارند به علت فرایند استریلیزه کردن و حرارت دیدن عسل طبیعی ممکن است ویتامینها و مواد مغذی موجود در آن از بین برود. به همین علت نوعی از عسل به نام عسل خام نیز در فروشگاه آنلاین فروش محصولات ارگانیک طبیعت موجود است.
بعد از تولید عسل توسط زنبورها در کندو، زنبورداران برای استخراج عسل خام از کندو اقدام میکنند. عسل طبیعی مستقیما از داخل کندو به دست مشتری میرسد و هیچگونه فرایند فیلتراسیون و استریلیزاسیون روی آن انجام نمیشود. به همین علت ممکن است حاوی ذرات ریز یا تکههایی از موم عسل باشد. همچنین رنگ این عسل تیرهتر است.
همانطور که در بالا عنوان شد اصلیترین تفاوت عسل طبیعی با عسل خام در فرایند بعد از استخراج روی این دو نوع عسل است. روی عسل خام هیچگونه فرایندی انجام نمیشود و گرما نمیبیند. در نتیجه به عقیده برخی متخصصان صاف نشدن و عدم گرمادهی، باعث میشود این نوع عسل از مواد مغذی و ویتامینهای بیشتری برخوردار باشد. همچنین عسل خام از طعم پیچیدهتر و اصیلتری برخوردار است.
با توجه به گستردگی و تنوع بالای محصولات عسل و همچنین سختی تشخیص عسل تقلبی از عسل اصل پیشنهاد میشود برای خرید عسل، سراغ فروشگاههای مطمئنی در زمینه فروش محصولات ارگانیک مانند عسل بروید. فروشگاه آنلاین فروش محصولات ارگانیک طبیعت یکی از مراجع مطمئن خرید انواع عسل، مخصوصا عسل طبیعی و عسل خام است که میتوانید با خیال راحت از آن خرید نمایید.
در این مطلب از سایت طبیعت سعی کردیم در کنار بیان مشخصات عسل خام و طبیعی، به بیان تفاوتهای این دو نوع عسل بپردازیم. مصرف عسل از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که در کنار فواید درمانی و مواد مغذی درون آن، میتواند نقش یک شیرینکننده طبیعی و سالم را برای شما ایفا کند. اگر به دنبال خرید عسل طبیعی با کیفیت و اصل از بهترین تولیدکنندگان ایران هستید، ما این عسل را در سایت طبیعت با بهترین قیمت و در کوتاه ترین زمان در اختیار شما قرار میدهیم.
برای مشاوره و هماهنگی خرید (خرد - عمده - صادرات) تماس بگیرید.
نظرتان را ثبت کنید